De mai mult de 25 de ani un loc de întâlnire intim, liniștit, departe de zgomotul orașului. Un loc ideal pentru cei care își petrec vacanța, participă la o tabără, potrivit organizării unor conferințe, cursuri de perfecţionare, activităţi de formare a echipei , petreceri de revelion sau chiar şi a nunţilor. Decor și masă tipic pentru ardeal în Carpații Orientali și valori biblice independent de anotimp sau vârstă. Bine v-am găsit pe Harghita!

Programe

Centrul nostru este deschis în fiecare perioadă a anului înaintea oricărui musafiri, sau vizitator! Vara și în lunile calde putem caza mai mult de 200, iarna 170 de persoane. În tabără puteți beneficia de aproape toate serviciile de bază moderne: apă rece și caldă, curent electric, telefon, wi-fi gratuit în orice zonă a centrului. În bucătăria noastră cu specific transilvănean puteți consuma din belșug bucatele pregătite de personalul bucătar.

Obiective turistice în zonă: peștera „Orbán Balázs” din Ălmaș, Cheile Bicazului și Lacul Roșu, Lacul Sfănta Ana, manufacturile de la Corund, salina de la Praid, lacurile sărate din Sovata, izvoare de apă minerală și băi termale, cetatea medievală de la Sighișoara, câmpul de narcise de la Vlăhița în luna mai, precum sporturi de iarnă, echitație, și parcul de aventuri Balu.Capela și sala de conferințe Golgotha are o capacitate de 300 de persoane, și este dotată cu un sistem amplificare de calitate și proiector video. Pe lângă sala principală a capelei stau la dispoziție cinci săli mai mici pentru activități în grupuri mici, seminarii, workshopuri.


Pentru iubitorii sportului avem mai multe alternative: 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de volei cu nisip, teren de fotbal și baschet. Iar pentru copii putem oferi un excelent loc de joacă acoperit. Amatorii de aventuri sunt așteptați cu un traseu de sfori, dar și cele 3 trambuline sunt preferatele oaspeţilor.


Casa Barnabas s-a construit în 1999 pentru cei care trăiesc cu inabilităţi fizice şi intelectuale, şi este pregătit pentru primirea a 17 persoane.Contact, cazare


Formularul de mai jos poate fi folosit pentru a intra în contact cu noi sau pentru a rezerva cazare. Dacă doriți doar să ne transmiteți un mesaj, nu aveți nevoie de completarea tuturor câmpurilor. Rezervarea se validează doar după contactare prin telefon sau e-mail.
 Administrație: Joó Zoltán, director; Joó Erika, relații cu publicul
 Adresă: Tabăra Creștină Harghita, Şoseaua Ciucului (DN13A), Km 106, Cod poștal 535800, Județul Harghita, România

Contact


Telefon: 0735 502 401
Email: harghitacamp@gmail.com
Messenger: @harghitachristiancamp
https://www.facebook.com/pg/harghitachristiancamp
Coordinate GPS
46° 19' 16.4" N (46.3212361428)
25° 33' 46.3" E (25.5628862334)

© Tabăra Creștină Harghita